To 13.4. Millainen on turvallisuusympäristömme ja miten varautua tässä hetkessä? Entä millaiseen maailmaan olemme matkalla?

Turvallisuuden ja varautumisen asiat puhututtavat yrityksissä ja ihmisten arkipäivässä nyt enemmän kuin vuosikymmeniin. Aiheellisesti, sillä elämme muutosnopeassa ja epävakaassa maailmassa.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan kevään ajankohtaisimmista asioista Jarno Limnéllin kanssa. 

Jarno Limnell on turvallisuusasioiden tunnetuimpia nimiä niin Suomessa kuin Euroopassa. Hänellä on 25 vuoden kokemus turvallisuuspolitiikan, turvallisuusasioiden ja johtamisen parissa. Tällä hetkellä hän on kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa sekä dosentti kolmessa muussa suomalaisessa yliopistossa. Liike-elämässä hän työskentelee johtotehtävässä sekä usean yrityksen hallituksen jäsenenä.

Ohjelma

8.30-9.00 Aamukahvi
9.00-9.40 Jarno Limnéllin esitys
9.40 -10.00 Q&A, keskustelua

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Tapahtumaan voi osallistua myös etänä. Osallistumislinkki toimitetaan etukäteen sähköpostitse. 

Ilmoittaudu mukaan


Tilaisuuden järjestää Linnan Kehitys Oy ja se on osa Vihreän siirtymän toimintaympäristö – Industrial Park MORE EAKR- ja KYKY- Yritysten muutoskyvyn vahvistaminen ESR/ReactEU –hankkeiden toimintaa.