Mikä on Industrial Park MORE?

Mikä on Industrial Park MORE?

Industrial Park MORE on Hämeenlinnan ja Janakkalan alueella sijaitseva yritysalue. MORE on syntynyt olemassa olevien yritysalueiden, Hämeenlinnan Moreenin ja Janakkalan Rastikankaan, yhdistyessä. Aluetta kehitetään kohti toimivaa yritysekosysteemiä, joka tarjoaa yrityksille kustannussäästöjä ja mahdollisuuden vastuulliseen yritystoimintaan

Katso alueen videoesittely  

Optimisijanti keskellä Suomen kasvukäytävää

MORE sijaitsee VT3 ja VT10 välittömässä läheisyydessä keskellä Suomen Kasvukäytävää. Helsinkiin, Tampereelle ja Lahteen on MOREsta noin tunnin matka, Turkuun puolentoista tunnin.

Tutustu miksi MORE on kärkiyritysten valinta 

Laaja 700 ha yritysalue

Nykyinen alue on lähes 700 ha ja laajenee kaavoituksen myötä 1100 ha vuoteen 2030 mennessä. Yrityksille tarjolla monipuolisia tontti- ja toimitilavaihtoehtoja.

Tontit ja toimitilat 

Lähes 100 yritystä ja 1500 työntekijää

Alueelle on sijoittunut lähes 100 yritystä, joissa työskentelee noin 1500 työntekijää. Sijoittuneiden yritysten joukossa on pienteollisuutta, varastointia, logistiikkaa, ympäristötekniikkaa ja yrityspalveluita. Osa yrityksistä on laajentanut toimintaansa alueella useaan kertaan.

Tutustu yrityksiin 

Yli 230 Meur investoinnit

Hämeenlinnan kaupunki ja Janakkalan kunta ovat investoineet alueen kehittämiseen yli 30 miljoonaa euroa ja yritykset vuoden 2012 jälkeen yli 200 miljoonaa euroa. Aluetta kehitetään aktiivisesti kuntien, korkeakoulukeskuksen ja alueen yrittäjien kanssa asiakaslähtöisesti.

Tutustu MOREn kehittämiseen 

Monipuolinen palvelutarjonta

Alueen monipuolinen palvelutarjonta pitää sisällään lounasruokalat, kokous- ja toimistotilat, ajoneuvo- ja kiinteistöhuollon, tankkauksen ja erilaisia kiertotalouteen liittyviä palveluita. Sijoittumispalveluiden asiantuntijat auttavat yritystäsi myös työvoimaan, lupa-asioihin ja rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä!

Toimintavalmis yritysalue

Alue on täysin toimintavalmis: alueella on valmis infra ja ympäristökaava. Sijoittumispalveluidemme asiantuntijat palvelevat sinua alusta loppuun asti henkilökohtaisesti ja maksutta. Apua saat myös työvoimaan, lupa-asioihin ja rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä!

Tutustu sijoittumispalveluihin