Sivukuva Industrial Park Moren tekstillä olevasta rekka-autosta. Sivukuva Industrial Park Moren tekstillä olevasta rekka-autosta.

Miksi Industrial Park MORE?

Miksi sijoittua MOREen?

MORE tarjoaa yrityksille hedelmällisen maaperän menestyä. Jatkuvasti kehittyvä alue sijaitsee keskellä ruuhka-Suomea, kuitenkin pääkaupunkiseudun ulkopuolella, mutta vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Sijaintinsa puolesta MORE tarjoaa yrityksille ylivoimaisen kilpailuedun – alue on erinomainen vaihtoehto tilanpuutteesta ja korkeista kustannuksista kärsivälle pääkaupunkiseudulle

Optimisijainti keskellä kaikkea

MORE on Etelä-Suomen keskeisin yritysalue. MOREssa olet keskellä kaikkea; niin markkinoita, materiaali- ja logistiikkavirtoja kuin keskeisiä valtateitä. Alueelta tavoitat helposti niin satamat kuin lentokentät: MOREsta tunti niin Helsinkiin kuin Tampereelle.

Lue lisää MOREn sijainnista 

Työvoiman hyvä saatavuus

Kilpailu työvoimasta on pienempi kuin Pk-seudulla tai Tampereella. Osaavia tulevaisuuden ammattilaisia valmistuu vuosittain Hämeen Ammattikorkeakoulusta (HAMK) sekä Koulutuskuntayhtymä Tavastiasta, joiden kanssa MORE tekee laajaa yhteistyötä. Hämeenlinnan ja Janakkalan työllisyyspalvelut auttavat yritystäsi etsimään osaavaa työvoimaa alasta riippumatta.

Lue lisää työvoimasta 

Monipuoliset energiaratkaisut

MOREn alueella on yrityksille tarjolla monipuolisia energiaratkaisuja aina kaukolämmöstä maalämpöön ja muihin vaihtoehtoihin. Yhteistyössä paikallisten energiatoimijoiden kanssa etenemme kohti hiilineutraaleja ja energiatehokkaita energiaratkaisuja.

Lue lisää energiaratkaisuista 

Toimiva korkeakouluyhteistyö

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) kanssa tehdään laajaa yhteistyötä alueen kehittämiseksi. Yhteistyötä tehdään esimerkiksi älykkäiden liikenneratkaisujen suunnittelussa.

Korkeakouluyhteistyö -Industrial Park More 

Helppo sijoittua

Yrityksille on tarjolla kattavat, henkilökohtaiset palvelut. Sijoittumispalveluiden asiantuntijat etsivät sinulle sopivat, tarpeidesi mukaiset ratkaisut.

Lue lisää sijoittumispalveluista 

Toimintavalmis alue

Alueella toimii jo lähes 100 yritystä ja alueella on monipuolisia palveluita yrityksille. Alueen infra ja ympäristökaava ovat valmiita ja tarjolla on runsaasti erilaisia tontti- ja toimitilaratkaisuja.

Lue lisää MOREsta