Raskaankaluston palveluita tarjoava Hämeenlinnan Rekka-Rasti avautuu Moreenin teollisuusalueella 4.10.

Rekka-Rasti on uusi palvelukokonaisuus Moreenissa raskaan liikenteen kalustolle. Hämeenlinnan Rekka-Rastissa palveluita tarjoavat raskaankaluston huoltoon, korjaukseen ja varaosiin erikoistunut Originator Oy, raskaanliikenteen rengaspalveluja tuottava Rengas-Vekka Oy sekä raskaankaluston pesupalvelujen TeKar Oy.

Kiinteistön rakentamisessa on otettu huomioon viime vuosien aikana tapahtunut raskaankaluston koon suurentuminen ja pidentyminen.

– Sijoittumisemme Hämeenlinnaan Moreenin teollisuusalueelle tuo meidän asiakkaillemme ennen kaikkea asioimisen helppoutta, sillä yhdestä paikasta saa nyt huollot, korjaukset, varaosat sekä uudet renkaat ja puhtaan auton, kertoo 45-vuotiaan perheyritys Originator Oy:n toimitusjohtaja Oskari Hentilä.

Originator Oy kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun.

– TeKar Oy:n korkeapaine- ja harjapesulinjastossa asiakkaat voivat pesettää kaikki nykyaikaiset tiellä liikkuvat ajoneuvonsa drive in -periaatteella. Itsepalveluna toimiva pesulinjastomme palvelee asiakkaitamme 24/7. Raskaan kaluston ohella pesulinjastomme läpi kulkee vaivattomasti niin työkoneita, matkailuajoneuvoja, ajoneuvoyhdistelmiä kuin veneitäkin, sanoo toimitusjohtaja Teemu Karhula TeKar Oy:stä.

Teija Vekka-Pirhonen Rengas-Vekka Oy:stä kertoo, että raskaankaluston rengasasioille on logistiikkaan keskittyneellä Moreenin teollisuusalueella ollut juuri heidän yrityksensä kokoinen tilaus.

– Siirrämme raskaan liikenteen rengaspalvelua Moreeniin, kaikki muu toiminta pysyy Kaurialassa. Tulimme tiemme päähän tilojen suhteen ja ajoneuvoyhdistelmien kokojen kasvaessa on luonnollista, että tuotamme palveluita paikassa, johon on hyvä tulla näillä ajoneuvoilla.

– Osa raskaan liikenteen asiakkaistamme odottaa Moreenin avautumista ja osa haluaa asioida edelleen Kaurialassa. Aika näyttää, miten toiminta asettuu, kun palveluamme saa molemmista paikoista, Vekka-Pirhonen tuumii.