Unipro investoi vahvasti tulavaisuuteen – sijoittuminen MOREen tuo lisää laatua, nopeutta ja palvelukykyä

Alustoja edistyneille valaistusratkaisuille tarjoava Unipro Oy on yksi MOREn alueen tuoreimmista tulokkaista. Uusi tuotantolaitos aloitti toimintansa MOREssa2021.

Vuonna 2007 perustettu Unipro tarjoaa alustan edistyneille valaistusratkaisuille. Yhtiön päätuotteita ovat 3-vaiheiset kiskojärjestelmät (DALI-ohjaimilla ja ilman), liittimet ja adapterit, jotka mahdollistavat joustavien kohdevalojärjestelmien suunnittelun ja valaistuksen optimoinnin sekä yksityisissä että julkisissa rakennuksissa.

Unipro toimii maailmanlaajuisesti ja vie 95% tuotteistaan ​​yli 60 maahan ympäri maailmaa. Tällä hetkellä Unipron asiakkaita on eri puolilla maapalloa Euroopassa, Aasiassa, Oseaniassa ja Keski-Amerikassa.

Yhtiö investoi korkealaatuisiin tuotteisiin, automaatioon, moderniin suunnitteluun ja sujuvaan asennukseen. Uusin investointi on Hämeenlinnassa sijaitseva tuotantolaitos, jonka aloitti toimintansa vuonna 2021.

Unipron toimitusjohtaja Vesa Samela

– Unipron omistajat tekivät päätöksen kehittää yritystä ja tämän päätöksen tuloksena oli myös sijoittuminen MOREn alueelle Hämeenlinnaan. Teimme liiketoiminnassa harppauksen, mitä tarvitaan nykyisessä markkinaympäristössä. Uuden laitoksemme avulla voimme edelleen parantaa laatua, nopeutta ja palvelua. Tämä investointi korostaa myös sitoutumistamme ympäristön kestävyyden parantamiseen aina kun mahdollista, kertoo toimitusjohtaja Vesa Samela.

– Yhtiön liikevaihto on tarkoitus nostaa 10 milj. € seuraavan 5 vuoden aikana ja sen mukaan yhtiö on tehnyt suunnitelmat, jossa tekniikka ei ainakaan ole esteenä asetetun tavoitteen saavuttamiselle.